Augmenta la visibilitat i les vendes amb anuncis a 100x100 Mallorca

Sabies que els anuncis patrocinats poden ajudar-te a augmentar la teva visibilitat, arribar a més compradors i augmentar les vendes?

Arriba als teus objectius empresarials

•Fes que et descobreixin

La publicitat proporciona un impuls de visibilitat a la teva marca i productes. Els anuncis apareixen a emplaçaments molt visibles, als resultats de la compra o a les pàgines de detalls del producte.

•Augmentar les vendes

Molts compradors vénen a 100x100Mallorca llestos per comprar. La publicitat et pot ajudar a arribar als clients que cerquen productes com el teu.

•Controla els costos

Paga només pels clics que reben els teus anuncis. Els informes de campanya fan un seguiment de la inversió i el rendiment dels anuncis perquè pugueu saber què funciona i ajustar les vostres campanyes.

Solucions publicitàries amb anuncis patrocinats

Productes patrocinats

Són anuncis de llistes de producte individuals a 100x100Mallorca. Apareixen a les pàgines de resultats de la compra i a les pàgines de detalls del producte.

Tendes patrocinades

Mostra la teva marca i la cartera de productes. Amb el logotip de la teva marca, un títol personalitzat i una selecció dels teus productes, aquests anuncis apareixen a les pàgines de resultats de les compres, ajudant a impulsar les vendes i la visibilitat dels productes.

Producte a l'exterior

És una solució publicitària que ajuda els anunciants a arribar a audiències rellevants durant tot el procés de compra, amb anuncis que apareixen a fora de 100x100Mallorca.

Demana per les nostres
tarifes i obtingues
el millor pressupost
adaptat a tu.