Arriba a milions de compradors

Generalment, els clients tendeixen a tenir una cistella més gran i tornen els productes amb menys freqüència.

Qué es 100x100 Mallorca?

Amb 100x100Mallorca aconsegueix accés a tots els clients actuals i l'oportunitat addicional d'augmentar les teves vendes amb noves empreses de tot tipus i mides.

Vendre a 100x100 Mallorca

Tant si ets una petita empresa com si ets un gran fabricant, t'aplana el camí perquè transformis la teva empresa a través del comerç electrònic. Arriba a milions de clients a tot el món i maximitza el potencial del teu compte en utilitzar les funcions que t'ajuden a comprendre el teu canal i adaptar les ofertes a les necessitats de les empreses.

Funcions adicionals per a venedors de 100x100 Mallorca

Genera factures

Les solucions de facturació de 100x100Mallorca poden crear i emetre factures amb IVA o rebuts per als col·laboradors comercials exempts d'IVA, sense cost addicional. Tindràs accés a informes detallats i donaràs confiança als clients en donar suport a cada transacció amb una factura.

Permet sol·licitar pressupostos

Els clients d'empresa poden indicar el nombre d'unitats que volen comprar. Si podeu subministrar la quantitat que necessiteu, podeu respondre a aquestes sol·licituds amb una oferta amb descompte.

Com

Començar a utilitzar 100x100 Mallorca

100x100Mallorca és el lloc web que ofereix a les empreses els preus, la selecció i la comoditat de 100x100Mallorca, amb característiques i avantatges destacats per a empreses de totes les mides.

1. Registra't com a venedor

Com a venedor registrat de 100x100Mallorca, us beneficiareu d'un nou conjunt de funcions especialitzades per arribar a empreses.

2. Puja els teus llistats

Pots afegir productes al catàleg del lloc web de 100x100Mallorca d'un en un.

3. Automatitza la facturació amb IVA

Proporcioneu la vostra informació fiscal i el nostre Servei de càlcul de l'IVA gratuït generarà automàticament factures amb IVA en nom seu i mostrarà els preus sense IVA a les empreses, cosa que l'ajudarà a augmentar les teves vendes.

4. Augmenta les vendes amb funcions especialitzades

Coneix i controla el teu rendiment, adapta les teves ofertes a les necessitats de les empreses en oferir preus i descomptes per quantitat i desplega la teva selecció amb recomances de productes a la carta.

5. Envieu les vostres comandes i obteniu el pagament

Quan els clients facin una comanda t'ho notificarem. Utilitza Logística de 100x100Mallorca i deixa que 100x100Mallorca realitzi l'enviament o gestiona'l tu mateix. 100x100Mallorca diposita el pagament al vostre compte bancari a intervals regulars.

Compra i ven a tot el món

Traduccions en 6 idiomes i enviaments a més de 100 països i regions.

Pagament segur

Paga amb els mètodes més populars i segurs del món.

Compra amb confiança

La nostra Protecció del Comprador protegeix la teva compra de principi a fi.

Servei al client

Assistència contínua perquè compris sense problemes.