Descobreix Quant costa Vendre a 100x100 Mallorca

El cost de vendre a 100x100Mallorca depèn del teu pla de vendes, categoria de producte, estratègia de gestió logística i altres variables. Les opcions són flexibles, per tant pots trobar la combinació que millor s'adapti a tu i als teus objectius.

Tarifa per referència

100x100Mallorca cobra una tarifa per referència per cada producte venut. La tarifes per referència esta en un 22%.

Tarifes de gestió logística

El cost de l'enviament de les comandes depèn de si gestiones les teves pròpies comandes o si utilitzes Logística de 100x100Mallorca.

Altres despeses

Alguns venedors poden incórrer en tarifes addicionals (com tarifes per emmagatzematge prellongat) o pagar programes opcionals com publicitat o serveis de compte.

•Tarifes per referència de categories

Els venedors paguen una tarifa per referència per cada producte venut. Per a tots els productes, 100x100Mallorca dedueix el percentatge de la tarifa per referència aplicable calculat segons el preu total de venda. El preu total de venda és l'import total pagat pel comprador, inclòs el preu del producte i qualsevol càrrec d'enviament o embolcall per a regal.

•Tarifes de gestió logística

Les tarifes de gestió logística depenen del pla d'enviament dels productes que seleccioneu: enviament pel vostre compte o enviament amb Logística de 100x100Mallorca per gestionar la logística i oferir un enviament de primera qualitat per als vostres productes.

•Paga només pels serveis que utilitzis

La nostra estructura de tarifes flexible us ajuda a mantenir la competitivitat. Amb Logística de 100x100Mallorca només pagues pels serveis que utilitzes. No hi ha tarifes de subscripció, contractes ni requisits de mínim inventari. Envia els teus productes als nostres centres logístics i paga pels serveis de gestió logística i l'espai d'emmagatzematge utilitzat.

Tarifa de gestió logística

Tarifa fitxa per unitat, segons el tipus de producte, la dimensió i el pes

Tarifa per emmagatzematge

Cobrament per metre cúbic al mes.

Altres despeses

En calcular el cost total de vendre a les botigues de 100x100Mallorca, assegura't de tenir en compte les despeses de venda addicionals en què puguis incórrer i altres programes opcionals dissenyats per ajudar-te a augmentar les vendes.